luni, 10 ianuarie 2011



S.N. Lazarev – un clarvazator cu har


Cred ca deja multi dintre cei ce au accesat acest site l-au citit pe Lazarev sau cel putin au auzit despre el.
Cine este S.N Lazarev ?

Este un clarvazator rus ale caror carti au fost traduse în toata lumea si din fericire si la noi, carti pe care le recomand tuturor celor interesati sa creasca spiritual. Nu sunt usor de aplicat sfaturile lui, desi la prima vedere par simple. Chiar sunt, însa tocmai în simplitate sta uneori greutatea de a întelege.

Si învataturile lui Isus sunt simple. De altfel sunt aceleasi cu cele afirmate de Lazarev însa, clarvazatorul rus adauga o explicatie ce o pot numi logica si necesara mintii omului modern. Avem nevoie de motivatii si explicatii care sa ne ajute sa întelegem multe legi spirituale care la prima vedere par absurde sau exagerate. Spre exemplu cea de a ierta pe vrajmasii nostri, cea de a ne abtine de la bârfa sau gânduri negre. Lazarev reuseste prin cartile sale sa impresioneze intelectul omului moderm si mai ales sa determine sufletul sa lucreze în interesul destinului pozitiv pe care toti ni-l dorim.

Totusi învataturile sale nu sunt accesibile tuturor !

Spre surprinderea mea am cunoscut câteva persoane care desi sunt intelectuale si au destule lecturi la activ NU au putut sa citeasca Lazarev.Daca as spune ca nu au avut acces la informatiile date de el, multi ar crede ca o spun din aroganta, numai ca, insusi Lazarev, afirma acest fapt! Când au început sa citeasca primele pagini diverse « piedici » s-au ivit în calea lor începând cu stari de rau si terminând cu o aglomerare a diverselor activitati, fapt care le-a rapit total timpul necesar lecturii. Când problemele se terminau, daca se relua lectura problemele apareau iar. Ulterior citind unul din ultimele volume ale lui Lazarev, am fost uimita de faptul ca, raspunzând unei întrebari pusa de un barbat absolvent a doua facultati care îi cere o explicatie a faptului ca el nu a putut sa-i lectureze cartile, Lazarev afirma ca într-adevar, nu oricine poate avea acces la informatiile prezentate în cartile sale, intelectul fiind irelevant în aceasta situatie.

Ceea ce conteaza e sa fii pregatit spiritual pentru lectii. Citirea cartillor sale accelereaza anumite procese energetice ale cititorului prin contactul cu energia sa si anumite lectii karmice prin contactul cu informatiile cuprinse în carti. Lazarev a dezvoltat propriul sistem de diagnosticare a karmei si de autoreglare a câmpurilor. Scopul cartilor sale este de a face cunoscute principiile ce guverneaza lumea spirituala care are o influenta majora asupra lumii materiale. Intelectul deci gândurile, psihicul deci starile emotionale conduc „din umbra” starea sanatatii si destinul uman. Mai mult decât atât el afirma ca omul nu este decât un sistem informational energetic foarte complex. Cea mai mare proportie a acestuia nefiind corpul fizic si nivelul constient, ci subconstinetul cu staturile sale info-energetice care reprezinta o proportie de peste 90% din om. Subconstientul (adica mintea sufletului) e esential în crearea destinului. La acest nivel, al invizibilului, o familie de pâna la patru generatii reprezinta un tot unitar.
Agresivitatea se transmite urmasilor, la fel si iubirea.

Sa nu uitam ca Biblia afirma în Vechiul Testament ca pacatele se transmit pâna la al patrulea neam si faptele bune (iubirea de Dumnezeu) de asemenea, ba mai mult aceasta din urma e rasplatita chiar mai departe în timp si generatii. Cum putem totusi daca înaintasii nostri au gresit sa scapam de aceasta încarcatura negativa de care practic nu suntem vinovati?

Într-o mica paranteza pot spune ca nu este chiar asa deoarece nu ne nastem întâmplator într-o anumita familie, deci rezonam cu respectivele greseli stramosesti, dar despre acest lucru vom discuta cu alta ocazie.

Lazarev afirma ca exista o singura cale de a ne gasi fericirea sub toate aspectele ei, aceea de a pune iubirea de Dumnezeu mai presus de problemele noastre lumesti, indiferent care ar fi ele. Suferinta nu ne este data întâmplator, bolile sunt efectele anumitor greseli spirituale, relatiile cu semenii sunt cele date de nivelul nostru spiritual din momentul dat. Când si daca reusim sa ne schimbam pe noi însine, problemele, bolile, si inamicii dispar din viata noastra ca efect al schimbarii. Întoarcerea catre sine, analiza propriului eu, încercarea de a ne întelege pe noi însine si care ne sunt ideile ce genereaza „blocaje” în destin sau în starea sanatatii (care pâna la urma e tot destin, pentru ca degeaba un om e bogat daca nu este sanatos!) sunt metodele recomandate pentru a reusi o schimbare. Iertarea înteleasa ca act perfect egoist, adica detasara de persoana ce ne-a suparat si întelegerea ca acest fapt este în folosul nostru, precum si ca toti suntem copiii lui Dumnezeu si ca acea persoana "rea" nu ne-a aparut în cale întâmplator, ci pentru ca Dumnezeu i-a permis aceasta. Ba mai mult i-a atibuit rolul de profesor involuntar. Intelegerea acestor adevaruri are ca efect schimbarea benefica a destinului. Iubirea de Dumnezeu ce trebuie pusa mai presus de iubirea bunurilor materiale, mai presus de dorinta de succes, mai presus de mândrie, de orgoliu, de invidii, de gelozie, de tot ce înseamna si e legat de egou e o necesitate!
S.N. Lazarev afirma ca dependenta naste agresivitate. Atasamentul exagerat fata de o persoana sau de un scop are ca efect pierderea acestora.

Dragostea este singura emotie care nu depinde de nimic, iar atunci când reusim sa iubim neconditionat, când reusim sa pastram iubirea fata de divinitate în momentele când tot ceea ce reprezinta bucurie umana ne este luat, devenim liberi, devenim stapâni pe destinul nostru, devenim cu adevarat iluminati si binele se reintoarce in viata noastra.
Cele expuse mai sus sunt esenta afirmatiilor acestui mare clarvazator ale carui carti merita sa fie citite deoarece se gasesc în ele informatii mult mai complexe despre viata si univers. Lazarev nu este doar un simplu clarvazator ci un întelept si un iluminat. Lucrând dupa sistemul sau, care în esenta sa nu este decât o expunere explicita a învataturilor biblice date de noua Isus Hristos, ne putem îmbunatati viata. Este necesara rugaciunea si introspectia, sunt necesare faptele nu doar intentiile, este necesara actiunea dar si emotiile pozitive.

Cei mai multi dintre noi putem lucra singuri asupra noastra folosind metoda Lazarev, daca îi citim cu atentie cartile. Cei care însa nu au suficienta cunoastere, rabdare sau starea necesara pentru a se autocunoaste si a se evalua într-un mod obiectiv, pot apela la ajutorul unui Maestru spiritual sau a unui psiholog ori psihoterapeut. În cazurile din urma consider absolut necesar daca îl avem în vedere si pe Lazarev, mai bine zis sfaturile lui, ca psihoterapia sa se combine cu rugaciunea si cu apelarea la un preot cu har pentru ca metoda Lazarev se adreseaza în primul rând sufletului.

Traim un timp al schimbarilor, în care timpul s-a accelerat, în care Universul ne obliga sa trecem la o treapta superioara de evolutie spirituala sau sa murim. (Aici ar fi multe de discutat despre migratia sufletelor si moarte, dar este o alta discutie!) Dumnezeu ne iubeste pe toti si din acest motiv apar crizele economice, dar si cele spirituale. Ele nu sunt decit un impuls necesar spre a ne trezi. Unii vor reusi astfel sa se apropie de Dumnezeu si sa urce deasupra suferintelor lumesti, altii vor claca si vor pierde.

Alegerea ne apartine... Lazarev a fost bolnav de cancer, însa a înteles lectia suprema a vietii si s-a vindecat. Însa putem scapa de suferinta si altfel. Putem scapa mult mai simplu... daca întelegem ca suferinta este o purificare trimisa de divinitate atunci când nu alegem sa ne purificam prin iubire.

Carla von Vlad

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu